Cand 1000 de usi se inchid, deschide-o pe a 1001-a

Povestile oamenilor de succes nu incep niciodata cu „am renuntat la visul meu”. Sfaturile pe care le primim de la cei care au ajuns sus nu sunt de tipul „daca nu iti iese din prima, poti sa renunti” si rezultatele pe care le consideram spectaculoase nu apar peste noapte, indiferent daca vorbim despre o afacere de succes, despre o relatie de succes, sau chiar despre un stil de viata sanatos.

 

Lucrurile bune cer perseverenta si dedicare. Rare sunt acele „tunuri” care ne propulseaza direct in varf, iar acea pozitie dispare la fel de usor pe cat a aparut. Daca tu consideri ca iti doresti cu adevarat ceva anume, dar te opresti la primele piedici, ar trebui sa te intrebi daca iti doresti cu adevarat acel ceva.

 

Nu trebuie sa ne fie teama de un eventual esec care sa ne opreasca din drum. Credinta in Dumnezeu este un factor foarte important in aceasta ecuatie. Odata ce ne-am incredintat planurile in mana Lui, increderea ca El ne va duce acolo unde trebuie sa ajungem si va fi un imens avantaj pentru noi. Dumnezeu Isi doreste sa ocupe fiecare domeniu al vietii noastre, si nu doar zilele de Duminica, iar binecuvantarea Lui peste planurile noastre nu poate insemna decat mult bine.

 

Cu cat te vei teme mai mult si mai mult de esec, cu atat mai mult te vei indrepta spre el. Vei gresi fara doar sau poate si este posibil sa te indrepti cu greu din greseli, dar nu ai voie sa renunti. Chiar si dupa ce ti s-au inchis 1000 de usi, sa nu iti fie frica sa o deschizi pe a 1001-a. Daca tu crezi ca sansele de reusita de data asta sunt de 0,1%, atunci nu renunta!

 

Daca Il ai pe Dumnezeu ca si stapan peste planurile tale, peste viata ta, iar daca dorinta ta este aceea de a-L asculta si de a-I dedica totul, poti sa fii sigur ca planurile tale vor reusi la un moment dat pentru ca El Isi doreste sa ne ajute. Dar pana acolo, nu ai voie sa te opresti sau sa deznadazduiesti, chiar daca lucrurile nu se intampla in momentul in care vrei tu!

 

Dumnezeu va sti intotdeauna mai bine decat tine cate usi ai de deschis pana sa ajungi unde iti propui, iar pana acolo drumul se va dovedi a fi incredibil de aventuros si plin de binecuvantari, chiar daca poate nu iti vei da seama pe moment.

Share on Facebook0Tweet about this on Twitter
Fa-ti curaj si raspunde la intrebarile pe care le tot ocolesti!
Despre frica de oameni...

Comments

commentsComments are closed.