Cum să faci iubirea actuală mai frumoasă decât oricare alta

113

Se spune că „Prima iubire nu se uită niciodată”. Nu o să neg acest lucru, pentru că suntem oameni cu amintiri cărora nu le putem da „Delete”, cum facem cu fişierele din calculator. Totuşi, am să îmi spun secretul (nu ştiu dacă eu l-am inventat sau nu, dar ştiu că la mine a funcţionat) care va face ca prin minune ca ea să iasă din viața ta, ca amintirea ei să nu îţi mai tulbure prezentul.

 
Prima iubire, într-adevăr, este frumoasă pentru că de obicei se întâmplă în perioada adolescenţei, când nu ai griji, când totul e frumos şi tot ce ai tu de făcut este să trăieşti viaţa din plin. Există şi posibilitatea ca această primă iubire să se întâmple mai târziu şi să aibă un impact mai mare asupra ta. Stai liniştit, există „tratament” asupra efectelor secundare ale acestei „primei iubiri” oricând s-ar întâmpla! Şi acesta este simplu. Îl voi descrie pe scurt în rândurile ce urmează.

 
În cazul unei foste iubiri: ceva nu a mers (pentru că altfel eraţi încă împreună). Ceea ce ai tu de făcut este să stai în linişte şi să te gândeşti ce s-ar fi întâmplat dacă relaţia continua. Poate despărţirea s-ar fi produs mai târziu, după ce legăturile erau mai strânse. Atunci ruptura ar fi durut mult mai tare… Sau poate ajungeai să faci un jurământ cu persoana respectivă. Atunci ar fi fost şi mai dureros, pentru că poate ar fi apărut şi copii, nu doar sentimente care să vă împiedice să rupeţi o legătură ce nu mai merge. Conluzia ar fi că primul pas este să te bucuri că s-a întrerupt la acel moment şi nu mai târziu, pentru că dacă nu e menit să fie, nu va fi niciodată.

 
Pasul doi este o idee mai greu, necesită timp, dar abia apoi trecerea peste este completă şi te poţi bucura cu adevărat de actuala relaţie… sau de viitoarea, în cazul în care momentan nu există. IARTĂ tot şi iartă definitiv. E greu. Poate că prima interacţiune cu dragostea a lăsat semne urâte pe sufletul tău, dar iartă, acceptă că aceea nu a fost dragoste, ci doar o etapă a vieţii din care ai avut ceva de învăţat… şi iartă. Iertarea te face liber… E greu să ierţi, nu am de gând să mint, dar eu aşa am reuşit şi acum trăiesc o poveste de dragoste mai frumoasă decât în cărţi.

 

Dragul/draga mea, poţi face ca trecutul tău dureros să nu se mai abată peste tine, să nu te mai influenţeze… e alegerea ta dacă vei acţiona sau vei lăsa rănile încă necicatrizate să îţi afecteze prezentul şi viitorul.

Share on Facebook0Tweet about this on Twitter
Persoana de lângă tine arată dacă eşti sau nu un adevărat om de succes
De la baiat la barbat:Inceteaza sa pui pret pe lucruruile de nimic si concetreaza-te pe ce conteaza cu adevarat

Comments

commentsComments are closed.