De cand virginitatea a devenit o problema?

Unele fetele considera ca baietii nu le vor da atentie decat daca sunt dispuse sa se implice intr-o relatie sexuala. Ba mai mult, unii reprezentanti ai sexului tare considera chiar ca virginitatea este o problema pentru ei si ca nu se pot implica intr-o relatie cu o astfel de fata… iar fata respectiva ar putea crede ca este ceva in neregula cu ea si ca trebuie sa schimbe acest lucru.

 

Fetelor, scriu acest articol pentru voi, pentru cazul in care ati intalnit sau veti intalni un astfel de baiat. In primul rand, problema este la el, si nicidecum la voi! Ganditi-va cum v-ar putea sta aproape un om pe care il deranjeaza faptul ca voi nu ati avut niciun partener intim! Ganditi-va ce valori ar putea avea un om care nu este mandru de acest lucru, ci il considera un defect! Ganditi-va ca dragostea adevarata inseamna si asteptare, iar daca el nu este dispus sa faca acest lucru, chiar merita un astfel de sacrificiu din partea voastra?

 

Dumnezeu ne-a dat corpul ca si cadou si suntem raspunzatoare pentru ce facem cu el. Pe langa faptul ca relatiile sexuale inaintea casatoriei sunt fara doar sau poate PACAT in fata Lui, acestea implica sentimente fata de persoana respectiva, implica anumite riscuri (e suficient sa scrieti pe Google „boli cu transmitere sexuala” si va convingeti), pentru ca mai mult ca sigur un baiat care a facut acest lucru cu alte fete nu s-a deranjat sa mearga la un consult sa verifice daca totul este in regula. Si tocmai aceste boli ar trebui sa ne arate ca relatiile sexuale la voia intamplarii, cu mai multi parteneri, sunt gresite!

 

Daca vi se propune o astfel de relatie, acordati-va putin timp sa va ganditi daca chiar merita. Merita sa faceti opusul a ceea ce va invata Acela care va iubeste cel mai mult? Merita sa va riscati sanatatea, integritatea si multe altele pentru un om care nu este dispus sa faca niciun fel de sacrificiu, nici macar sa va astepte un timp?

 

Iar in cazul in care va „ameninta” ca se va cupla cu alte fete, care sunt dispuse sa faca acest lucru, oare mai aveti nevoie de alte dovezi ca el de fapt nu isi doreste o relatie, ci doar sex? De ce ar trebui sa fiti dispuse sa va sacrificati pentru niste oameni care nu numai ca nu va apreciaza, dar carora chiar nu le pasa de voi? Stiu ca suna dur, dar ce va trebuie mai mult sa realizati ca ceea ce scot pe gura sunt doar vorbe goale si ca dragostea lor pentru voi este doar placere, placere care cel mai probabil va disparea tot atat de repede cum a aparut… sau poate chiar mai repede.

 

Fetelor, daca cineva v-a sugerat vreodata ca virginitatea este o problema de care trebuie sa scapati, faceti bine si amintiti-va ca problema este la cel/cea care sustine asa ceva. Este cel mai frumos lucru, pe care merita sa il pastrati pentru omul care este dispus sa va astepte pana in ziua in care ii veti spune „DA” in fata altarului, pentru ca doar o astfel de asteptare dovedeste ca dragostea lui este de durata.

Share on Facebook0Tweet about this on Twitter
Iubeste-ti si respecta-ti parintii, copile!
Diferenta dintre Rai si Iad

Comments

commentsComments are closed.