De la băiat la bărbat: botox-ul şi siliconul din iubita ta arată ce fel de om eşti!

109

Hello din nou! Am revenit cu o nouă scriere în capitolul „De la băiat la bărbat”. AŞ vrea să vorbim puţin despre botox, silicon… în general despre tuning-ul feminin care începe să câştige tot mai mult teren în zilele noastre.

 

Prietene, dacă ai ajuns să cauţi fericirea lângă o femeie care de dimineaţă până seara tot ce ştie să facă e să investească în imaginea ei, să se gândească pe unde să mai bage puţin botox, ce să mai opereze sau să coloreze, să ştii că nu ai şanse să devii următorul Sherlock Holmes. De ce? Îţi răspund imediat… O relaţie înseamnă să iubeşti persoana de lângă tine pentru ceea ce este cu adevărat, să iubeşti fiecare calitate a ei, dar să adori cele mai mari imperfecţiuni. Tu nu te încadrezi, pentru că nu pe ea o iubeşti, ci ceea ce pare ea a fi. Aparenţele nu sunt pentru o eternitate, aşa că tu acum mimezi dragostea pentru o nălucă. Mimează cât vrei, dar să nu te mire când ai să ajungi la bătrâneţe şi ai să îţi dai seama că eşti sigur şi gol ca portofelul unui student.

 

Dragele mele, nu vă mai minţiţi singure crezând că veţi deveni mai fericite după un tuning „ca la carte”. Sunt minciuni! Prin asta arătaţi doar superficialitatea dumneavoastră şi îi ajutaţi şi pe aşa-zişii „bărbaţi” să doarmă în continuare în nepăsare. Iar tu, cel care te dai bărbat, deşi ai lângă tine un sac de plastic în locul unei femei, ţine minte: nu eşti bărbat, ci mai mult băieţel ce a ales marionetele vii (pe care le găseşti pesteeee tot), care te lasă să te joci cu ele cât timp te ţine portofelul… pentru că trebuie şi ele să îşi recupereze investiţia băgată în „modificări”.

Share on Facebook1.6kTweet about this on Twitter
Îmi pare rău, dragă societate
Persoana de lângă tine arată dacă eşti sau nu un adevărat om de succes

Comments

commentsComments are closed.