De la baiat la barbat:Inceteaza sa pui pret pe lucruruile de nimic si concetreaza-te pe ce conteaza cu adevarat

121

Salutări! Poate pare dubios, dar scriu articolul ăsta pe la ora 2:20 AM… în jurul acestei ore mă bufneşte inspiraţia… şi abia acum am timp să mă gândesc la lucrurile care contează cu adevărat pentru mine… şi pe care m-am gândit să le împărtăşesc şi cu voi, că poate- poate trebuie să faceţi faţă unor probleme asemănătoare cu cele cu care mă confrunt şi eu.

 

Poate mă veţi considera de modă veche, dar în fiecare seară citesc Biblia şi mă rog. De ce? Îmi place să fiu rebel. Nu toată lumea face asta… deci consider că mă face o idee mai special. Glumesc! Fac asta pentru că eu cred într-un Dumnezeu real şi pentru mine chiar este. Tocmai am terminat să mă rog, timp în care am înţeles că nu trebuie să mai pun preţ pe lucrurile de nimic şi să mă concentez pe cele ce contează cu adevărat.

 

Nu de mult am terminat liceul… din acele vremuri îmi amintesc că îmi doream să fiu la modă, să am haine scumpe, gadget-uri de ultimă generaţie, să fiu văzut bine de toţi oamenii şi să mă învârt în cercul copiilor care aveau mulţi bani. Nu am nevoie să mă judecaţi, cred că majoritatea am trecut pe aici. Cum se face, cum nu se face, aceste dorinţe continuau şi după această perioadă. A rămas chestia cu moda, hainele scumpe şi gadget-urile. Pentru cele din urmă am o scuză: sunt IT-ist de profesie şi mă ajută să îmi fac treaba mai uşor… dar, să fiu sincer până la capăt, am momente când îmi place să par şmecher în faţa celorlalţi.
După seara aceasta, m-am hotărât să las baltă aspectele aceastea şi să pun mai mult preţ pe ceea ce contează, şi anume: prietena mea, pe care o iubesc enorm, şi cu care consider că mă comport destul de bine… dar mereu e loc de mai bine; familia, în special surioara mea care îmi duce lipsa când sunt plecat. Voi aloca mai mult timp pentru a înţelege mai bine pentru ce am fost creat şi care este scopul meu pe acest pământ, să fac bine celorlalţi, să pot să fiu un prieten de nădejde… şi chestii d-astea, care acum nu prea mai sunt la modă. Toţi vrem o schimbare, dar aşteptăm ca schimbarea să înceapă cu celălalt. Eu m-am hotărât ca schimbarea să fiu eu şi să nu mai pun preţ pe lucrurile de nimic pe care societatea mi le ridică în slăvi.

 

Sunt sigur că nu o să îmi reuşească din prima, dar îmi doresc să fiu perseverent. Se mai bagă cineva?

Share on Facebook0Tweet about this on Twitter
Cum să faci iubirea actuală mai frumoasă decât oricare alta
De ce virginitatea nu-i ceva de aruncat în primul tomberon.

Comments

commentsComments are closed.