Te-ai gandit vreodata la asta?


Te-ai gandit vreodata la inima de tata a lui Dumnezeu?

Daca tu esti parinte, gandeste-te putin la cum iti privesti copilul, la cum te raportezi la el, la ce simti pentru el.

Acum cateva zile un prieten vorbea despre cat de mult s-a schimbat viziunea lui asupra dragostei pe care ne-o poarta Dumnezeu. El a devenit tata cu putin timp in urma si in fiecare zi abia asteapta sa ajunga acasa, sa isi imbratiseze micutul, sa il ajute, sa il sprijine, sa fie langa el ori de cate ori are nevoie de el. El nu a mai experimentat niciodata o astfel de dragoste fata de cineva.

Cu aceasta ocazie, si-a dat seama ca acesta este modul in care Dumnezeu se raporteaza la noi, pentru ca El este Tatal nostru! Si-a dat seama cata dragoste ne poarta, indiferent cat de mult am gresit, cum asteapta de fiecare data ca noi sa venim la El, cum isi doreste sa se apropie de noi cu fiecare ocazie, cum isi doreste sa ne vorbeasca si sa ne ajute in fiecare secunda.

Si-a dat seama cat de coplesitoare este dragostea cu care suntem paziti. Si-a dat seama de grija pe care El ne-o poarta in fiecare clipa a vietii noastre. Si-a dat seama care este caracterul Lui Dumnezeu si cat de minunat este El.

Dumnezeu este Parintele perfect, care se intereseaza de copilul Sau chiar si cand acesta creste, care vrea sa auda de la el adevarul, chiar daca a gresit, care vrea sa il vada si sa il imbratiseze si cand ii este usor si cand trece prin momente dificile.

Tu, chiar daca nu esti tata sau mama, intelegi cu cata iubire esti vegheat in fiecare zi? Intelegi ca nu conteaza varsta pe care o are un copil? Ca ai sai parinti ii poarta grija chiar si cand acesta ajunge la 50 de ani? Si daca nu poti sa te pui in locul unui parinte, uite-te la modul in care ai tai parinti au grija de tine ca sa intelegi o mica parte din iubirea pe care ne-o poarta El!

Daca parintii tai nu au fost perfecti, iarta-i, pentru ca nu exista si nu a existat, in afara de Iisus Hristos, om fara greseala. Sunt si parinti care gresesc mult, ce-i drept, dar nu e treaba noastra sa-i judecam. Totusi, in Dumnezeu gasim alinare oricand, El ne asculta si El ii intrece pe parintii nostri atat in iubire, cat si grija si iertare.

In El gasim Parintele perfect la orice ora din zi si din noapte, la care putem apela indiferent de cat de mult am gresit si indiferent de cat de grea este perioada prin care trecem.

Share on Facebook0Tweet about this on Twitter
Daca ai impresia ca nu esti important si ca nimanui nu ii pasa de tine...
Plangem dupa trecut si ne gandim mereu la viitor... Si uite asa nu ne mai traim prezentul!

Comments

commentsComments are closed.