Esti curios daca ceva e de calitate sau nu? Verifica daca trece testul timpului si iti vei afla raspusul.

Timpul ne spune intotdeauna daca ceea ce consideram acum valoros este cu adevarat valoros, iar acest lucru se aplica atata in muzica, literatura, dar si pentru oameni…

 

In fiecare zi apar o multime de melodii, o multime de carti, o multime de produse de ingrijire si o multime de branduri, iar lista poate continua…. unele genereaza un entuziasm general inca din primele secunde, iar altele nu. Unele par extrem de calitative, altele mai putin. Unele rezista pe piata mai mult si altele mai putin. In timp, odata ce rezultatele incep sa apara, interesul pentru respectivele lucruri poate creste sau scadea…

 

Lucrurile care trec testul timpului, cele pentru care exista un interes la fel de mare sau chiar mai mare si peste ani de zile sunt cele despre care putem afirma ca sunt calitative. Nu trebuie sa ne ingrijoram pentru trendurile care provoaca isterie in prima zi in care au aparut, pentru ca majoritatea dispar la fel de repede, pentru ca nu reusesc sa supravietuiasca daca nu aduc o anumita valoare in societate. La fel de adevarat este ca alte lucruri nu par a fi valoroase, dar cu timpul ne dam seama cat de mare este calitatea pe care o ofera.

 

Lucrurile de calitate trec testul timpului, fie ca vorbim despre muzica, trenduri in moda, produse de toate felurile sau chiar si oameni. Timpul iti va dovedi daca prieteniile pe care le ai sunt valoroase sau nu, daca relatiile pe care le-ai legat sunt de calitate sau nu. Nimic nu rezista in timp daca nu aduce cu sine valoare! Tu, la randul tau, trebuie sa aduci valoare celor cu care intri in contact!

 

Timpul a dovedit ca lucrurile de calitate rezista si mii de ani, iar Biblia este cel mai bun exemplu in acest sens. Oricat au incercat unii si altii sa arunce cu noroi in Cuvantul lui Dumnezeu, acesta trece mai departe de la o generatie la alta, este la fel de actual astazi ca si atunci, pentru ca Dumnezeu este neschimbat, iar cuvintele Lui sunt la fel de puternice si pline de dreptate si azi, ca si atunci.

 

Oricat de nelinstit ai fi in legatura cu calitatea unui lucru, ai rabdare. Vei afla la un moment dat cat de mult sau de putin valoreaza acel ceva. Timpul este cel mai bun evaluator, pentru ca nu poate fi schimbat sau mituit. Totul este sa ai rabdare.

Comments

commentsComments are closed.